Trabzonspor kupada yara saracak


Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Türkiye Kupası F Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın sahasında 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak.

İlk 4 maçta topladığı 12 puanla gruptan çıkmayı garantileyen bordo- mavililer, hafta sonu ligdeki Beşiktaş maçını da düşünerek, maça yedek ve genç isimlerden oluşan bir kadroyla çıkacak.

Ligdeki kötü sonuçların aksine kupada 4'de 4 yapan Trabzonspor, grup müsabakaları aşamasında dâhil olduğu kupadaki sınavına Nazilli Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek başladı. Bordo mavililer, ardından Avni Aker'de ağırladığı Gaziantepspor'u 2-1, Adanaspor'u ise 3-0'la geçti. Bordo mavili ekip, geçen hafta deplasmandaki rövanşta da Adanaspor'u 4-1 yenerek, 12 puanla gruptan lider çıkmayı garantilemişti.

Gruptaki beşinci maçını Nazilli Belediyespor ile oynayacak olan Trabzonspor, elindeki avantajla müsabakaya rahat çıkacak. Süper Lig'in ikinci yarısına Bursa deplasmanında 2 - 0 öne geçmesine rağmen 4-2 kaybettiği Bursaspor maçıyla moralsiz bir başlayan ve pazar günü sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan bordo- mavililer, o maçı da düşünerek Nazilli karşısına genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak.

Bordo mavililerde, Bursaspor maçı öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartılan ve bir hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Özer Hurmacı dışında eksik bulunmuyor. İyileşen Salih Dursun ve Alper Uludağ ile cezaları biten Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan ise teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun forma vermesi halinde oynayabilecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakayı Erkan Engin yönetecek. Engin'in yardımcılıklarını Erhan Yalta ve Cem Özbay yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Evren Atış görevlendirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor kupada yara saracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER