Trabzonspor, moral peşinde


Süper Lig'deki son 7 maçında sahadan 5 mağlubiyet ayrılan, teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayıran Trabzonspor, 12. Hafta müsabakasında sahasında yarın Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Kötü saha sonuçları, teknik kadrodaki değişim ve futbolcular arasında yaşanan gerginlikler nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiren bordo mavililer, sahasındaki maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Trabzonspor, her açıdan büyük önem arzeden Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. Bordo-mavililer, müsabakaya, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın emanet edildiği Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekilioğlu yönetiminde çıkacak. Geçmiş yıllarda da bordo-mavili takımda görev yapa tecrübeli teknik adamın sahaya nasıl bir kadro süreceği merak ediliyor. Trabzonspor'da cezalı Douglas Franco ile izinli olan kaleci Esteban Alvarado, Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almayacak.

Öte yandan, Trabzonspor'un Gaziantepspor maçının ardından PFDK'nın verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle yarınki maça taraftar desteğinden mahrum çıkacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak müsabakayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Ümit Öztürk ve Ali Zağlı'nın yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cemal Bingül.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, moral peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER