Trabzonspor'un eski asbaşkanlardan Kenan İskender, ebediyeti uğurlanıyor


Trabzonspor'da dün vefat eden eski yönetici ve asbaşkanlarından Kenan İskender (73) için tören düzenlendi.

Kulüp binası önünde düzenlenen törene Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, mevcut ve eski yöneticileri, teknik direktör Shota Arveladze, bordo mavili futbolcular, kulüpte daha önce futbolcu ve teknik dam olarak görev yapan isimlerden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Giray Bulak, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Basın İlan Kurumu (BİK) eski genel müdürü Mehmet Atalay, merhum İskender'in ailesi ve yakınları ile taraftarlar katıldı.

Cenaze aracı ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne getirilen İskender'in naaşı omuzlara alınarak, hazırlanan yere konuldu, üzerine bordo mavili kulübün bayrağı örtüldü. Saygı duruşunun ardından bordo mavili kulüpte uzun yıllar yöneticilik ve asbaşkanlık yapan merhumun özgeçmişi okundu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, eskiden sadece başkanlar için kulüpte tören yapılırken, Kenan İskendir'in farklılığının burada da ortaya çıktığını belirtti. O'nun hakkını vermek gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Kenan abimiz sadece Trabzonspor genel kaptanı ve asbaşkanı değil kulübün bir değeriydi. Benim de şahsen saygı duyduğum, sevdiğim bir isimdi. Onun farklılığını siz de fark etmişsinizdir. Bugüne kadar Trabzonspor kulübünde sadece başkanlara tören düzenleniyordu. Kenan abinin farklılığı da burada ortaya çıkıyor. Onun hakkını ona teslim etmek gerek. Yaptıklarıyla Trabzonspor'a, şehre ve ailesine bıraktığı mirasın karşılığını Cenabı Allah ebedi hayatında kendisine verecektir. Trabzonspor ailesine başsağlığı diliyorum."

Konuşmaların ardından İskender için dualar okundu. Daha sonra omuzlara alınan merhumun naaşı cenaze aracına kadar taşındı. Tören sırasında İskender'in yakınları ve dostlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kenan İskender'in cenazesi, İskenderpaşa Camii'nde Öğle Namazı'nı müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'un eski asbaşkanlardan Kenan İskender, ebediyeti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER