Trabzonspor, yarın top başı yapacak


Büyük umutlarla başladığı sezonun ilk yarısını 24 puanla 9'uncu sırada tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına yarın başlayacak. Devre arası kampını evinde yapacak bordo mavililer, yarın ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

İlk yarının son haftasında 26 Aralık'ta deplasmanda oynadığı ve 1 - 1 biten Kasımpaşa maçının ardından izin verilen Trabzonsporlu futbolcular, bir haftalık tatilin ardından bugün Trabzon'a dönmeye başlayacak. İkinci yarı hazırlıklarına yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak Karadeniz ekibi, Türkiye Kupası'nda 9 Ocak Cumartesi günü sahasında PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'u ağırlayacak. Bordo mavililer, rakibiyle 12 Ocak Salı günü deplasmanda oynayacağı ikinci maç için de 11 Ocak'ta Adana'ya gidecek.

TEKNİK ADAM BELİRSİZLİĞİ

Bu arada Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımı Sadi Tekelioğlu'na emanet eden Trabzonspor yönetimi, yeni hoca arayışlarına da devam ediyor.

Aralık ayındaki kongre öncesi Rumen teknik adam Mircea Lucescu vaadinde bulunan Başkan Muharrem Usta, tecrübeli teknik adamla henüz anlaşma sağlayamadı. Usta, ünlü hoca ile bir kez daha görüşmeyi planlasa da bu anlaşmanın şuanda gerçekleşme ihtimali çok düşük görünüyor. Lucescu'nun sezon sonunda görevi kabul etmesi için ikna edilmeye çalışılacağı kaydediliyor.

Alternatif olarak Juande Ramos gibi isimleri gündemine alan yönetimin, Lucescu'dan önümüzdeki sezon için söz alması halinde ise farklı bir yol izleyeceği ifade ediliyor. Bordo mavili kurmayların bu durumda sezon sunana kadar ya Sadi Tekelioğlu ile devam edeceği, ya da Hami Mandıralı gibi genç bir ismi göreve getirebileceği konuşuluyor.

Teknik adam sorununu henüz çözemeyen Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına da Sadi Tekelioğlu yönetiminde başlayacak. İlk yarının ardından yönetime 'hocanızı bulun, ben devam etmek istemiyorum' diyen tecrübeli taktisyen, yeni teknik adam gelene kadar takımı çalıştıracak.
top-basi-yapacak-1976995.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, yarın top başı yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER