Trabzonspor'da bir ayrılık daha

Trabzonspor'da, alacakları ödenmediği için takımdan ayrılan yabancı futbolcu sayısı üçe yükseldi.

Trabzonspor'da bir ayrılık daha

Cezayirli futbolcu Carl Medjani, alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bordo mavili kulüp ise FIFA'ya başvurarak itiraz edeceğini açıkladı.

Portekizli Jose Bosingwa ve Gineli Kevin Constant'ın ardından, Cezayirli Carl Medjani de bordo mavili formaya veda etti.

İki gündür antrenmanlara çıkmaya 30 yaşındaki savunma oyuncusu, alacakları konusunda yönetimle yaptığı son görüşmeden sonuç alamayınca sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.



TRABZONSPOR KULÜBÜ: YÜZDE 100 ZAM İSTEDİ, FIFA'YA GİDECEĞİZ
Diğer taraftan Trabzonspor, Medjani'nin tek taraflı fesih kararı üzerine FIFA'ya başvuracağını açıkladı.

Bordo mavili kulübün sitesinde yer alan duyuruda, "Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır" denildi.

İki sezondur Trabzonspor forması giyen Medjani, oynadığı 54 resmi maçın 50'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 9 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli defans oyuncusu, bu sezon ise ligde 8 maçta görev almıştı.
<< Önceki Haber Trabzonspor'da bir ayrılık daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER