Trabzonspor'da deprem! 5 istifa birden...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 25 2015
Paylaş
X Post
Trabzonspor'un TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesini protesto eden 5 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, TFF seçiminde Haluk Ulusoy yerine Yıldırım Demirören'e destek vermesi beş yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Köksal Sadıklar, Erol İbrahimağaoğlu ve Ahmet Emre Turhan, istifa etti. İstifaların sürebileceği belirtildi.
TURAN: HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN
Ahmet Emre Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şeref ve namusumla başladığım bu kutsal görevi hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi ve kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şu an için resmi olmasa da bugün itibariyle istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi, bugün için de böyle. Her şey büyük Trabzonspor için" ifadesini kullandı.
Yıldırım Demirören'in desteklenmesine karşı olan, "Onu destekleyene kadar intihar edelim daha iyi" diyen Köksal Sadıklar da, istifa ettiğini söyledi. Sadıklar ve Turan'ın yarın basın toplantısı yapması bekleniyor.
ASLAN: "ERKEN SEÇİME ZORLAYACAĞIM"
Bu arada Yıldırım Demirören için verdiği imzayı TFF kongresinde geri alan ve Haluk Ulusoy'u destekleyen Başkan Yardımcısı Yakup Aslan ise (üstte), "İstifa etmeyeceğim, erken seçime zorlayacağım. Haluk Ulusoy'a destek verdik. Ama dinletemedik sözümüzü. Ben istifa etmedim, her şey daha taze. Ben kalıp erken seçime zorlayacağım" dedi.
HUKUK KURULU DA İSYAN ETTİ
Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunun alınması için mücadele veren hukuk kurulu üyeleri de TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'in desteklenmesine isyan etti. Hukuk Kurulu üyesi Atilla Dilaver, "4 yıllık emek ve strateji çöktü. Trabzonspor, UEFA'ya şikayet ettiği, FIFA ve CAS'a şikayet etmeye hazırlandığı Demirören ile uzlaştı. Taraftar uzlaşırsa dava düşer. Trabzonspor yönetimi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türker Ertürk Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Tutuklandı2.MEB'den Yasa Dışı Yabancı Okul Öğrencilerine Denklik İmkanı3.Pervin Buldan, Üç Cinayetin Araştırılması İçin Adalet Bakanlığına Başvurdu4.Ankara'da Madencilerden Enerji Bakanlığı Önünde Eylem: Randevu Talepleri Yanıtsız Kaldı5.Açlık Sınırı 49 Bin 556 Liraya, Yoksulluk Sınırı 122 Bin 117 Liraya Yükseldi
6.Zaharova'dan tehdit gibi açıklama: Pandoranın kutusu açılır!7.Hükümet kredi musluklarını açmaya mı hazırlanıyor?8.İran, Barzani'nin ofisine İHA'larla saldırdı9.Ukrayna'ya yönelik deniz ablukası derinleşiyor: 130'dan fazla gemi vuruldu10.İmamoğlu'nun yargılandığı İBB davasında 'çantada silah' iddiası: Bina boşaltıldı

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türker Ertürk Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle ...

MEB'den Yasa Dışı Yabancı Okul Öğrencilerine Denkl...

Pervin Buldan, Üç Cinayetin Araştırılması İçin Ada...

Ankara'da Madencilerden Enerji Bakanlığı Önünde Ey...

Açlık Sınırı 49 Bin 556 Liraya, Yoksulluk Sınırı 1...






