Trabzonspor'da golcü arayışı

Trabzonspor'un golcü oyuncuları, beklentileri karşılayamayınca Bordo Mavili Yönetim, gelecek sezon için şimdiden arayışlarına başladı.

Trabzonspor'da golcü arayışı

Devre arasında Gaziantepspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Muhammet Demir, bordo mavili formayla 7 maça çıkarken, söz konusu maçlarda tek gol kaydedebildi. Gaziantepspor formasıyla ligin ilk yarısında 18 maça çıkan ve 7 gol, 3 asistle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, Trabzonspor'da istenilen performansın altında kaldı.

Samsunspor'la oynanan hazırlık maçında da teknik direktör Hami Mandıralı'nın şans verdiği Muhammet Demir etkisiz bir oyun sergileyince müsabakanın 59'uncu dakikasında yerini Marko Marin'e bıraktı. Sahayı terk ederken moralsiz olduğu görülen Muhammet Demir, yaşadığı form düşüklüğüyle forma yarışında da Cardozo'nun gerisine düştü.

CARDOZO DA ETKİSİZ

Paraguaylı golcü oyuncu Cardozo ise bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü yüzünden geçen yılki performansını yakalayamadı. 2014-2015 sezonunda Trabzonspor formasıyla 29 maça çıkan Cardozo, 17 gol kaydederek takımın gol yükünü çekmişti. 32 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon ise forma giydiği 21 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

YÖNETİM YILDIZ İSİM ARIYOR

Trabzonspor yönetimi, forvet hattında Oscar Cardozo ve Muhammet Demir olmasına rağmen, bu bölgeye yıldız bir ismi transfer etmek için arayışa girdi. Sezon sonunda yapılacak olan değerlendirmeye göre, golcüler için son karar verilecek. Bu arada Cardozo'ya da sezon sonu için bazı Çin kulüplerinin teklif yaptığı ve yönetim kurulunun bu teklifleri değerlendirebileceği de öğrenildi.

MEHMET VE GÜRAY DÖNDÜ

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle 2 aydır sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici ve Güray Vural, formalarına kavuştu. Uzun bir aranın ardından Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında forma şansı bulan Mehmet Ekici maçta 79, Güray Vural ise 88 dakika sahada kaldı.

Teknik direktör Hami Mandıralı'nın Gaziantepspor maçı öncesi son durumlarını görmek adına şans verdiği 2 oyuncu, ilk maçlarında hazır görülmedi. Mehmet ve Güray'ın Gaziantepspor deplasmanında forma giyip giymeyecekleriyle ilgili son kararı teknik heyet vereceği bildirildi.

GENÇLER FORMAYA ISINIYOR

Bu arada Trabzonspor'da altyapıdan A takıma katılan genç oyuncular formaya ısınmaya başladı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu döneminde şans bulmaya başlayan genç oyunculara, Hami Mandıralı da fırsat tanıyor.

Bordo mavili ekip, Samsunspor maçının özellikle ikinci yarısında genç ağırlık kadro ile sahada mücadele ederken, 90 dakika forma giyen Ramazan Övüç ve ikinci yarının başında oyuna dahil olan Savaş Çakır, müsabakayı izleyenlerin dikkati çekti. Kaleci Yavuz Aygün ise Samsunspor karşılaşmasında ilk kez forma ile tanışan isim oldu. 

<< Önceki Haber Trabzonspor'da golcü arayışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER