Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi büyüyor

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Süleyman Hurma krizi iyice büyüdü, teknik direktör Şota Arveladze de başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifasını sundu.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi büyüyor

Trabzonspor'da kriz büyüyor...

Süleyman Hurma'nın Onur Kıvrak'ı İstanbul'a göndermesiyle başlayan, daha sonra Hurma'nın istifasıyla devam eden krizde flaş bir gelişme daha yaşandı... 

Fanatik'ten serhat Demirtaş'ın haberine göre teknik direktör Şota Arveladze de yaşanan bu olayların ardından istifa etti. 

"Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır"

Arveladze'nin, yaşanan tüm bu olayların ardından "Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır. Bir oyuncunun yaptığı disiplinsizlik yüzünden benim de burada kalmam doğru olmaz" dediği ve istifasını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sunduğu öğrenildi.


Süleyman Hurma tekrar devrede...

Bu istifayı öğrenen Hurma'nın devreye girdiği ve Gürcü Hoca'ya yarınki Robotnicki maçını beklemesini söylediği, konudan haberdar olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da "Yarın çok önemli bir maçımız var. Ondan sonra konuşalım. Takım zarar görmesin" dediği belirtildi. 

Şota Arveladze'nin Robotnicki maçının ardından yeniden yönetime istifasını sunması bekleniyor.


İLK SÜLEYMAN HURMA İSTİFA ETMİŞTİ
Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti.

Makedonya'nın Üsküp şehrinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Doğru olanı Trabzonspor için yaptığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım ama Trabzonspor camiası ve taraftarı başka bir durumu arz ediyorsa onu da kendileri bilir. Benim yapabileceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı. 

ONUR KIVRAK'LA ARALARINDA YAŞANAN NEYDİ?

Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasındaki tartışma şöyle gelişti:

Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı.

Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

Fanatik /Ajanslar
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi büyüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER