Trafik kazasında ölen hentbolcular gözyaşları arasında toprağa verildi


Kayseri'de geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı sporcuları Sadık Ünlü (21) ve Ahmet Öztürk (20), Adıyaman'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Hentbol karşılaşması için midibüsle Kayseri'ye giderken Sarız ilçesi Ayranlık mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı sporcuları Sadık Ünlü ile Ahmet Öztürk'ün cenazeleri, memleketleri Adıyaman'a getirildi.

Sporcular için Yeni Mezarlık Camii'nde öğle sonrası cenaze namazı kılındı. Düzenlenen törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile çok sayıda sporcu ile sevenleri katıldı. Binlerce kişinin katıldığı törende sporcuların aileleri, takım arkadaşları gözyaşları döktü. Cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler, mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Ahmet Öztürk'ün ailenin 6'ncı çocuğu olduğu öğrenildi. Sadık Ünlü'nün ise ailenin 9'uncu çocuğu olduğu bildirildi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden Pınarbaşı istikametine seyreden İsmail Üçkardeş yönetimindeki Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan 02 LC 387 plakalı midibüsün, Pınarbaşı-Sarız kara yolu Ayranlık Mahallesi mevkiinde kontrolden çıkarak devrildiği kazada yaralanan oyunculardan Ebu Sadık Ünlü olay yerinde, Ahmet Öztürk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Trafik kazasında ölen hentbolcular gözyaşları arasında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER