Tramplen ve kule atlama bahar kupası yarışları yapıldı


Türkiye Yüzme Federasyonu'nun faaliyetleri arasında bulunan tramplen ve kule atlama bahar kupası yarışları Samsun'da gerçekleştirildi.

19 Mayıs Üniversitesi Havuzu'ndaki yarışlarda erkeklerde birinciliği 106 puanla Keçiören Bağlum Spor Kulübü elde ederken; Samsun Kule ve Tramplen Spor Kulübü 39 puanla ikinci, Hires Spor Kulübü ise 32 puanla üçüncü oldu.

Bayanlarda ise birinci sırada 80 puanla Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü yer alırken, yarışmaları Samsun Kule ve Tramplen Spor Kulübü 60 puanla ikinci, Keçiören Bağlum Spor Kulübü 57 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Bahar Kupası'nda genel klasmanda 163 puanla Keçiören Bağlum Spor Külübü şampiyon oldu. Kürsünün ikinci basamağında 109 puanlı Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü, üçüncü sırasında ise Samsun Kule ve Tramplen Spor Kulübü yer aldı.

Organizasyonun en dikkat çeken sporcuları, genç erkekler D kategorisinde 1 metre ve 3 metre tramplen atlama ile 10 metre kule atlamada birinci olan Hires Spor Kulübünden Alper Tancı ile; aynı kulüpten genç bayanlar D kategorisinde yarışan 1 metre ve 3 metre tramplen atlama şampiyonu ve 10 metre kule atlama ikincisi Gül Handan Karaköse oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Tramplen ve kule atlama bahar kupası yarışları yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER