Trabzonspor'dan ilginç uygulama

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da yönetim, maçlara daha fazla taraftar çekebilme adına yeni bir uygulamayı devreye sokmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor - Apollon Limassol maçının golleri ve özeti (4-2)

Türkiye’nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan bordo mavili taraftarların takımlarını Akyazı’da yapımı devam eden yeni stadyumda izleyebilmesi için 'uçakkombine' uygulamasını hayata geçiriyor. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek olan bu uygulama sonucu en az 5 bin kombinenin satılması hedefleniyor.

Buna göre organizasyon kapsamında ilk olarak bordo mavili taraftarların yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya gibi şehirlerden Trabzon’a maç öncesi geliş ve sonrasında dönüş için uçak seferleri olacak. Derbi olarak nitelenen maçlarda ise yurt dışından Trabzon’a benzer bir seyahat planı organize edilecek.

KARAYOLUYLA DA KOMBİNE SATILACAK

Trabzonspor yönetimi, uçaklı kombine yöntemine benzer yöntemi komşu iller için de kara yoluyla uygulayacak. Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon’a yakın illerdeki taraftarlar için de 'otobüslü kombine' uygulaması devreye alınacak.

USTA: AVNİ AKER'DE TARİH YAZDIK SIRA YENİ STATTA

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yakın zamanda Avni Aker'den Akyazı Stadyumu'na geçeceklerini belirterek, "Trabzonspor'umuz şampiyonlukların tarihini Avni Aker'de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihini de yeni stadyumumuzda yazmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmaz. Hem biz hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacak. Sahada yarışan bir Trabzonspor izletmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız da yeni stadyumumuzu doldurarak Trabzonspor'umuza destek vermeli. Bunun için yakın zamanda kombine satışlarına başlıyoruz." dedi.

CİHAN

Yeni başlatacakları uygulama hakkında bilgi veren Başkan Muharrem Usta, "Bu uzak şehirlerimiz için uçaklı, bölgemizdeki şehirler için de otobüslü kombine satışı şeklinde yapılacak. Derbi maçlar için de yurt dışı yine aynı planlamayla uçaklı kombine satışını planlıyoruz. Taraftarlarımızdan kampanyanın ilk duyurduğumuz andan itibaren yoğun talepler geldi. Mesela öğrencilere yönelik tarife, kupa maçlarını kapsayıp kapsamayacağı... Bunları da değerlendireceğiz." İfadelerini kullandı.

İNŞAATI DEVAM EDEN STAT, YENİ SEZONA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bu arada Trabzonspor’un yapımı devam eden Akyazı’daki yeni stadyumunda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Stadın yüzde 70 seviyesinde bittiği belirtilirken, betonarme ve çatı imalatları, localar ile ince imalatlarının tamamlandığı statta, dış cephe membran sistemi çalışmalarının başladığı belirtildi.

Stadın 2016 yılı içerisinde yapımının tamamlanarak; Süper Lig'in 2016 - 2017 sezona açılışına yetiştirilmesi planlanıyor.
<< Önceki Haber Trabzonspor'dan ilginç uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER