Transfer piyasasını karıştıracak iddia

Mesut Özil yeniden İspanya’ya dönüyor. La Liga kulübü Barcelona’nın Alman oyuncu için kalkıştığı dev Mesut Özil operasyonuna milli futbolcumuz Arda Turan da dahil olabilir.

Transfer piyasasını karıştıracak iddia

Dünya transfer piyasasını sarsacak haber İspanya’dan geldi. Barcelona önümüzdeki yaz Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil’i transfer etmek için harekete geçecek.

Mesut Özil hakkında çıkan bu sansasyon yaratacak transfer haberinin kaynağı İspanyol AS Gazetesi’nin bugünkü sayısı. Haberde Barcelona’nın Mesut Özil ile transfer için temas kurduğu belirtiliyor. 

Alman futbolcunun, İngiltere’de, hedeflediği ulusal ve uluslararası başarıları kazanamayacağını düşündüğü ve yeniden İspanya’ya dönmek istediği iddia ediliyor.

Mesut Özil’in, Neymar, Suarez ve Messi ile birlikte fantastik bir takım kurmak isteyen Barcelona yöneticilerinin önündeki en büyük engel ise ezeli rakip Real Madrid

İşte Arda Turan'ın ilk maç heyecanı | Samanyolu Haber
Geçtiğimiz günlerde basına sızan ‘football leaks’ (futbol sızıntıları) belgelerinde, Real Madrid’in Mesut Özil’i hangi şartlar altında Arsenal’e sattığı ortaya çıkmıştı.

Buna göre Real, Mesut’un transferinden 44 milyon euro kazanmanın dışında, Alman oyuncu için İspanya’dan gelecek herhangi bir transfer teklifinin kabul edilmesi durumunda; 48 saat içinde aynı teklifi karşılayarak oyuncuyu tekrar kadrosuna katabiliyor. 

Bunun dışında Arsenal’in Şampiyonlar Ligi’ne katılacağı her sezon için Real Madrid’e ekstra 1 milyon euro ödemesi, dünyanın herhangi bir kulübünden 50 milyon üzeri bir teklif gelmesi durumunda ise İspanyol kulübünün yüzde 33  komisyon alması gibi maddeler de bulunuyor.

ARDA TURAN BOMBASI

Barcelona’nın Mesut Özil hamlesi aynı zamanda dev bir takasa da dönüşebilir. Real Madrid’in Arsenal ile yaptığı mevcut sözleşme koşulları ile İngiliz kulübünün Alman oyuncuyu bırakmasının zor olacağı apaçık ortada. 

Fakat Barcelona ve Arsenal arasındaki bu operasyona temsilcimiz Arda Turan da dahil olabilir.


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Transfer piyasasını karıştıracak iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER