TRT’den Saadet Partisi'ne engel
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 21 2019
İmamoğlu’nun TRT’de canlı yayına çıkmasının ardından dilekçe veren SP ve VP adaylarından SP adayı programa çağrılmadı. Gazeteci İsmail Saymaz durumu, “Yücel de İmamoğlu'nu karalasın diye...” şeklinde yorumladı.
YSK’nın kararı ile mazbatası elinden alınan Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun, TRT’de katıldığı canlı yayın sonrası Saadet Partisi ve Vatan Partisi’nin adaylarından da canlı yayına katılma talebi geldi.
İki partinin verdiği dilekçelerden VP adayı İlker Yücel’in talebi kabul edilirken, SP adayı Necdet Gökçınar’ın canlı yayın talebi geri çevrildi.
TRT’nin tutumunu eleştiren gazeteci İsmail Saymaz, “Neden? Gökçınar iktidarı eleştirmesin, Yücel de İmamoğlu'nu karalasın diye...” eleştirisinde bulundu.
Tepkisini Twitter’dan dile getiren Saymaz’ın açıklamaları şöyle:
“TRT'de İmamoğlu söyleşisi sonrası SP adayı Necdet Gökçınar ile VP adayı İlker Yücel, kanala çıkmak için dilekçe vermişti. TRT Haber, 103 bin oy alan Gökçınar'ı değil, 15 bin oy alan Yücel'i çağırıyor. Neden? Gökçınar iktidarı eleştirmesin, Yücel de İmamoğlu'nu karalasın diye...”

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!10.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







