Trump: IŞİD'in yeni liderini biliyoruz
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 1 2019
ABD Başkanı Donald Trump, "IŞİD'in yeni bir lideri var ve biz tam olarak onun kim olduğunu biliyoruz" dedi. Daha önce IŞİD, Bağdadi'nin yerine Ebu İbrahim Haşimi Kuraşi'nin geçtiğini duyurmuştu.
ABD Başkanı Donald Trump, attığı tweette “IŞİD’in yeni bir lideri var ve biz tam olarak onun kim olduğunu biliyoruz” dedi.
Daha önce IŞİD, Ebubekir Bağdadi’nin ABD’nin gerçekleştirdiği operasyonda öldürüldüğünü doğrulamıştı. IŞİD, kendi haber ajansı Amak aracılığıyla, Bağdadi’nin yerine Ebu İbrahim Haşimi Kuraşi’nin geçtiğini de duyurdu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


