Trump ve eşi Korona'ya yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'e yeni tip Koronavirüs (Covid-19) teşhisi konuldu.

SHABER3.COM

Yeni tip Koronvirüs (Covid-19) salgınının etkilerini uzun zaman ciddiye almamakla eleştirilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, başkanlık seçimlerine bir ay kala Covid-19'a yakalandığını açıkladı. 

Trump'ın Florida ziyaretinin iptal edildiği, ancak görevini icra etmeye devam edeceği belirtildi.

Covid-19'a yakalandığını şahsi Twitter hesabından duyuran Trump, açıklamada "Bu gece First Lady ve benim Covid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız." ifadelerini kullandı.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada Trump'ın doktoru Sean Conley'nin söz konusu testlerle ilgili resmi açıklaması paylaşıldı.

Açıklamada, Trump ile eşi Melania Trump'ın son yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı bilgisine yer verilirken, "Şu anda hem Başkan hem de First Lady iyi durumdalar ve iyileşme döneminde her ikisi de Beyaz Saray'ın içinde evde kalacaklar." denildi.

Trump, kısa süre önce danışmanlarından Hope Hicks'in Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisi ile eşinin karantina sürecine başlayacağını söylemişti.

Trump'ın yakın danışmanlarından Hicks, son dönemde ABD Başkanı'nın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.
<< Önceki Haber Trump ve eşi Korona'ya yakalandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER