Trump'dan İngiltere'ye uyarı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 28 2016
Paylaş
X Post
Irkçı söylemiyle büyük tartışmalar yaratan Cumhuriyetçi Parti'den Başkan adayı Donald Trump, Belçika'da meydana gelen terör olaylarının ardından İngiltere'nin güvenli olmadığını söyledi.

İngiliz The Times gazetesi, Trump'ın Amerika vatandaşlarını uyararak İngiltere'nin güvenli olmadığını ifade ettiğini yazdı. Gazete ayrıca Trump'ın, “ Eğer gerçeği bilmek isterseniz , ABD'nin de Amerikan vatandaşları için güvenli olduğunu söyleyemem” sözlerine de yer verdi.
Haberde, Avrupa'nın terörle büyük problemi olduğunu dile getiren Trump, İngiltere'nin de içinde olduğu birçok Avrupa ülkesinin zayıfladığını da iddia etti.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Üsküdar Seçimleri Öncesi Tutuklanmıştı! Avukat Onur Cingil Duyurdu: CHP’li İBB Meclis Üyesi Ekrem Baki Özgürlüğüne Kavuştu2.Kritik ABD Görüşmesinden Dev Adım: Ukrayna Kendi Patriot Füzelerini Üretecek3.EGM'de Görev Dağılımı Netleşti: Emniyet'in Operasyonel Beyni Mustafa Çalışkan Oldu4.Uzaktan Çalışma Yönetmeliği Değişti: Hibrit Model Artık Resmiyet Kazandı5.Ankara'da Emekli Eyleminde Acı Son: İntihar Girişiminde Bulunan Ali Şekeroğlu Yaşamını Yitirdi
6.Manchester City'de İngiliz Futbolunu Sarsan Karar: 115 Suçlamadan Suçlu Bulundu!7.Motorinden Sonra Benzinde de Rekor: İşte İl İl Güncel Akaryakıt Fiyatları8.Rusya ve Çin Masasındaki Ajanlar Tehlikede: FBI Tarihinin En Garip Veri İhlali9."Yazarkasayla Gelip Emekliyi Canından Ettiler": Özgür Özel'den İktidara Ve Medyaya Tepki10.Fon Soruşturmasında Gizem Çözüldü: Tera TLY Fonunun İlk 11 Yatırımcısı ve Payları Belli Oldu!

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Üsküdar Seçimleri Öncesi Tutuklanmıştı! Avukat Onu...

Kritik ABD Görüşmesinden Dev Adım: Ukrayna Kendi P...

EGM'de Görev Dağılımı Netleşti: Emniyet'in Operasy...

Uzaktan Çalışma Yönetmeliği Değişti: Hibrit Model ...

Ankara'da Emekli Eyleminde Acı Son: İntihar Girişi...







