Trump'tan muhabire: Berbat birisin!

ABD Başkanı Donald Trump partisi Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu kaybettiği ara seçimlerden sonra basın toplantısı düzenlerken yine gazetecileri hedef aldı. Trump, CNN muhabirine “Sen kaba, berbat birisin.” dedi.

Trump'tan soru soran CNN muhabirine ağır sözler: Sen kaba ve berbat birisin!

ABD Başkanı ara seçim sonrası ilk kez basının karşısına geçerken kendisine soru yönelten bazı gazeteciler için ağır sözler kullandı. CNN’in Beyaz Saray muhabiri Jim Acosta’ya “Sen çok kaba birisin. (Beyaz Saray Sözcüsü) Sarah Huckabee’ye davranış şeklin berbattı.” ifadesini kullandı. Bir Beyaz Saray çalışanı CNN muhabiri soru sormaya çalışırken elinden mikrofonu zorla almaya kalkıştı ancak başarılı olamadı.

Amerikalı lider açıklamalarının bir bölümünde sürekli “yalan haber” dediği CNN kanalını hedef aldı. Trump “Yalan haber yaptığınız zaman-ki CNN bunu çok fazla yapıyor- siz halk düşmanısınız.” dedi.

Gazeteciye: "Otur yerine!"

Başkan Trump CNN muhabirine destek veren NBC News muhabiri Peter Alexander’ı da hedef alarak “Senin büyük bir hayranın değilim.” diye konuştu. Trump bu kişilerden sonra ise başka bir muhabir April Ryan’a sert çıktı. Gazeteciye “Otur yerine” diyen ABD Başkanı gazeteci Ryan’ın başka bir muhabirin sözlerini kaba biçimde kestiğini söyledi.
<< Önceki Haber Trump'tan muhabire: Berbat birisin! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER