TSK: 4 asker hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı


Genelkurmay Başkanlığı, Van Başkale ve Hakkâri Yüksekova'da dün (21 Eylül) askeri konvoyların geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce önceden karayoluna döşenen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması sonucu 4 personelin hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığını, 14 personelin de kontrol amaçlı olarak hastaneye sevk edildiğini bildirdi.

TSK'nın internet sitesinde önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgilendirme yapıldı. Buna göre;

Batman Sason'da, operasyon icra edilen bölgeye canlı kalkan olarak girmeleri nedeniyle 18 Eylül 2015 tarihinde gözaltına alınan 83 şahıstan 27'si tutuklandı.

Şırnak Uludere'de, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce tuzaklanmış bir adet El Yapımı Patlayıcı bulunarak imha edildi.

Mardin Nusaybin'de, teröristler tarafından iki adet El Yapımı Patlayıcının patlatılması sonucu bir köprü kullanılamaz hale geldi ve karayolunda hasar meydana geldi.

20 Eylül günü ise Diyarbakır Silvan'da bir adet baz istasyonu teröristlerce El Yapımı Patlayıcı ile kullanılamaz hale getirildi.

Yine dün Şırnak Silopi'de, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda bir Gönüllü Köy Korucusu şehit oldu, bir Geçici Köy Korucusu yaralandı. CİHAN
<< Önceki Haber TSK: 4 asker hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER