Tuğrul Türkeş adaylık iddiasına cevap verdi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ak Parti Genel Merkezi’ne geldi. Milletvekili listelerinin YSK’ye verilmesinden bir gün önce yapılan ziyaret Tuğrul Türkeş’in AK Parti saflarına geçeceği iddiasını güçlendirdi.

Tuğrul Türkeş adaylık iddiasına cevap verdi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş AK Parti'yi ziyaret edince kulislerde "aday mı oluyor" soruları sorulmaya başlandı.

KULİSLER HAREKETLENDİ

Seçim hükümetinde MHP kontenjanından yer alınca partisi tarafından ihraç edilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş bugün AK Parti genel merkezine sürpriz bir ziyarette bulundu.

Türkeş’in, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurmaylarıyla birlikte yarın akşam YSK’ya teslim edilecek aday listeleri üzerinde çalıştığı sırada Ak Parti genel merkezine gelmesi kulisleri hareketlendirdi. 

ADAYLIK İDDİASINA CEVAP VERDİ

Türkeş, AK Parti Genel Merkezinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti'ye adaylık başvurusu yaptığına ilişkin basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine Türkeş, "Onun süresi geçti diye biliyorum. Hepinizin heyecanlandığını ve bugün haber trafiğini kuvvetlendirdiğimi biliyorum fakat Sayın Başbakana, başbakanlıktaki bir konuyla ilgili bir arzım vardı onun için geldim. Gelişimin AK Parti ile bir alakası yok" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmede kendisine adaylık teklifinde bulunup bulunmadığı yönündeki soruya Türkeş, başka bir konuyu konuştukları yanıtını verdi. AK Parti'den aday olup olmayacağına ilişkin bir başka soru üzerine Türkeş, "Niye böyle bir soruya cevap vereyim. Ben size devletin bir işi vardı, ben Başbakan Yardımcısıyım, Sayın Başbakana bir konu arz edilmesi gerekiyordu geldim, onu arz ettim gidiyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Merkezinde olduğu için gazetecilerin heyecanlandığını ve bu nedenle de açıklama yaptığını söyleyen Türkeş, bir gazetecinin "Bu heyecanımız sürsün mü" sorusunu, "Tabii, medyayı daima heyecan içinde tutmakta fayda vardır" şeklinde yanıtladı.

<< Önceki Haber Tuğrul Türkeş adaylık iddiasına cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER