TÜGVA aracından çıkan silahları haber yaptı, hesabı yasaklandı!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 4 2025
Bilal Erdoğan’ın başında olduğu vakıf TÜGVA’ya ilişkin iddiaları gündeme getiren gazeteci Serdar Akinan'ın sosyal medya hesabı erişime kapatıldı.
Gazeteci Serdar Akinan'ın X hesabına erişim engeli getirildi. Akinan'ın profilinde yer alan uyarıda, engellemenin "yasal bir talep üzerine" gerçekleştiği kaydedildi.
Serdar Akinan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan’ın başında olduğu TÜGVA'ya dair çeşitli iddiaları sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaşmıştı.
TÜGVA’ya ait olduğunu öne sürdüğü bir aracın bagajından görüntülerle bir uzun namlulu silah, bir de tabanca görüntüsü paylaşan Akinan, "Bu silahlar 15 Temmuz gecesi devlet depolarından çıkarılan uzun namlulu silahlar mı, bu silahlar TÜGVA aracında ne arıyor?" diye sormuştu.
Akinan TÜGVA’nın 81 ilde örgütlü ve 400 bin gönüllüsü olduğunu açıklamıştı.
Vakfın Whatsap yazışmalarından da notlar paylaşan Akinan, “İş şu boyuta gelmiş durumda, yazışmalarda AKP’yi ele geçirmekten, AKP teşkilatını ele geçirmekten bahsediliyor” demişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti4.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!5.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...

Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını v...

Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'u...


