Koronavirüs'ten kaçıp ormanda yaşamaya başladı yediği bitkiden zehirlendi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 12 2020
Rusya’da Koronavirüs'e (Covid-19) yakalanmamak ormanda yaşamaya başlayan bir kişi, yediği zehirli bitki nedeniyle hayatını kaybetti.
Rusya’da Koronavirüs'e (Covid-19) yakalanmamak ormanda yaşamaya başlayan bir kişi, yediği zehirli bitki nedeniyle hayatını kaybetti.
Aleksandr Norkov olarak bilinen ve bisikletiyle Mısır’dan Singapur’a dünyanın birçok ülkesini gezen Rus gezgin, bu kararı iki hafta önce aldı.
Independent Türkçe'nin haberine göre; sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Norkov, Koronavirüs'le alakalı gelişmelerden rahatsız olduğu için şehri terk ederek ormanda bir çadırda yaşayacağını duyurdu.
Norkov’un eşi Larisssa, kendisinden bir süre haber alamayınca bölgeye giden ekipler, Norkov’un cesedine rastladı.
Rus medyasına konuşan Larissa, eşinin kendisine attığı son mesajda yasemin yaprağı pişireceğini ve bunu yiyeceğini söylediğini aktardı. Larissa, bu mesajdan sonra eşiyle bağlantısını kaybettiğini ifade etti.
Larissa, eşi Aleksandr Norkov’un zehirli ve zehirsiz bitkiyi karıştırdığını ve bu yüzden hayatını kaybettiğini belirtti.
Şu ana kadar 15 bin 770 Covid-19 vakasının görüldüğü Rusya’da virüs nedeniyle 130 kişi hayatını kaybetti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







