"Tüp Bebek Yardımıyla Üreme Teknikleri" anlatıldı

10 yıl önce Samanyolu Haber

- Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği iş birliğiyle "Tüp Bebek Yardımıyla Üreme Teknikleri" adlı söyleşi gerçekleştirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Acıbadem Eskişehir Hastanesi ve Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER) iş birliğiyle "Tüp Bebek Yardımıyla Üreme Teknikleri" adlı söyleşi gerçekleştirildi. 

Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı salonda gerçekleştirilen söyleşiye, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, ÇİDER Başkanı Sibel Tuzcu ve Eskişehirliler katıldı.

ÇİDER Başkanı Tuzcu, yaptığı açılış konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek, dernek olarak, hastaneler ve hastalar arasında anahtar görevi gördüklerini de bildirdi. 

Büyükerşen ise belediyenin görevinin sadece yol, su, kanalizasyon gibi hizmetler olmadığını, her kesimden her insanın sorunlarıyla ilgilenmenin belediyenin görevleri arasında yer aldığını ifade etti.

Çocukların, evli çiftler için en büyük mutluluk olduğunu da dile getiren Büyükerşen, şunları kaydetti:

"Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız, bizler için Allah'ın en büyük lütuflarıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak tüp bebek konusunda sosyal sorumluluk projesi hayata geçirmek istiyoruz. İnsanların mutluluğu için yürüttüğümüz tüm projelerde Allah yanımızda oldu, önümüzü açık eyledi. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimize tüm uzmanlarımızın da yardımıyla devam edeceğiz."

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Müdürü Fatih Öğüç ise tüp bebek tedavisinin azimle devam edilmesi gerek bir süreç olduğunu belirterek tüp bebek tedavi süreci ve tüp bebek yardımıyla üreme yöntemlerinin geldiği son teknoloji hakkında katılımcılara bilgi verdi.