Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisine saldırı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 24 2023
Rusya'dan yapılan açıklamada Türk Akım'ı ve Mavi Akım’ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisinin saldırıya uğradığı bildirildi. Saldırının Ukrayna’ya ait insansız deniz araçlarıyla yapıldığı belirtildi.
Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ukrayna ordusu, Karadeniz'de 'Ivan Hurs' gemisine yönelik saldırı gerçekleştirdi. Rus tarafı ise saldırının başarıyla püskürtüldüğünü duyurdu.
Açıklamaya göre Rus ordusunun Karadeniz filosuna bağlı gemiye 'İnsansız hava botları' ile saldırı düzenlendi. Saldırı İstanbul Boğazı'na yalnızca 140 kilometre mesafede gerçekleşti.
Rus tarafı görevlerini yerine getirdiklerini bildirerek güvenliği tekrar sağlandığını aktardı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...2.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?3.Gazeteci Baransu’dan Cemal Enginyurt’a sert tepki: “Yalan söylemeye hiç mi utanmadın?”4.Eski Yarbay’dan ‘Roboski’ iddiası: 'Soruşturma dosyasından Hulusi Akar’ın ismini ben çıkarttım’5.Türkiye Gazze'ye neden yardım etmiyor? Erdoğan: Netenyahu izin vermiyor!
6.Trump'tan İran'a müdahale sinyali7.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti8.Gazze'nin nefes borusu Refah sınır kapısı açılıyor9.Mehmet Akif Ersoy 3 ay önce tövbe için Umre’ye gitmiş10.Mahkemenin gerekçeli kararı: Saraçhane'de Gazeteciler ve protestocular anayasal haklarını kullandı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







