Türk derbisinde gülen taraf Arda Turan
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 18 2015
Paylaş
X Post
Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Atletico Madrid, Bayer Leverkusen'i ağırladı.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Atletico Madrid, Bayer Leverkusen'i penaltılarla 3-2 yenip çeyrek finale çıktı.
Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında İspanyol ekibi Atletico Madrid sahasında Alman ekibi Bayer Leverkusen'i konuk etti. Bayer Leverkusen'in 1-0 kazandığı maçın rövanş mücadelesinde Atletico Madrid'de Arda TUran, Bayer Leverkusen'de ise Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ilk 11'de başladı. Maçın 27. dakikasında ev sahibi ekip Mario Suarez'in vuruşunda top Ömer Toprak'a da çarparak ağlarla buluşunca 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında iki takımın da karşılıklı gerçekleştirdiği ataklar golle sonuçlanmayınca maç 1-0 bitti ve uzatmalara gitti. 120. dakikanın sonunda da 1-0'lık skor değişmeyince çeyrek finale kalacak takımı belirlemek için penaltılara gidildi.
Bayer Leverkusen adına penaltı kullanan iki oyuncumuz da atışlardan faydalanamadı. Böylece Atletico Madrid, Bayer Leverkusen'i penaltılarla 3-2 yenip çeyrek finale çıktı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ağaç kökü mü yiyecekler? On emekliden 9'u temel ihtayaçlarını karşılayamıyor!2.Güçlü tesir devamlılıktadır3.Trump: Savaşı bir şekilde kazanacağız4.AİHM Büyük Yalana Karşı Çıktı5.Bolu Belediyesi iddianamesi mahkemeye gönderildi
6.Kaymakam gitti vali yardımcısı geldi! Şişli kayyımlığına yeni atama!7.Saadet liderinden olay 'AK-Matik' tepkisi: 'Sandıkta verilmeyen irade transferlerle gelmez'8.Papa 14. Leo, Vatikan'ın en yüksek diplomatik nişanını İran elçisine verdi9.AİHM 'Yasak' kararında tam olarak ne dedi? Peaceful Actions Platfomu hap gibi anlattı10.Fransa'yı ayağa kaldıran virüs paniği: Bir gemide bin 700 kişi karantinaya alındı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ













