Türk Metal işçileri şehitlere 'SelamDur'du


Son günlerde artan terör olayları nedeni ile verilen şehitler için Türk Metal Sendikası'na üye işçiler, sosyal medya aracılığı ile 'SelamDur' kampanyası başlattı.

Facebook sayfasından 'SelamDur' hashtag ile yayınlanan fotoğrafın işçiler arasında hızla yayılması, bir anda Türkiye genelinde şehitlere saygı olarak selam durma eylemine dönüştü. İş yerlerinde, dinlenme alanlarında asker selamı vererek fotoğraf çekilen binlerce işçi dikkat çekici bir anma gerçekleştirerek, bunu sosyal medyada paylaştı.

Türkiye'nin her yöresinden işçilerin başlattığı bu kampanya 2 günde ülke genelinde diğer sendikaların da örgütlü olduğu iş yerlerine sıçradı. Konu ile ilgili Türk Metal Sendikası yetkilileri, bu eylemin emekçilerin ülkesi için canını veren askerine, evladına sahip çıkma refleksi olduğunu ifade etti. Bugün cuma namazından sonra da şehitler için tüm Türkiye'deki şubelerinde mevlit okutulacağı bilgisini veren yetkililer, "Türk Metal işçileri olarak tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Türk Metal işçileri şehitlere 'SelamDur'du Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER