Türkan Şoray MUTSO'yu ziyaret etti

Türkan Şoray MUTSO'yu ziyaret etti

Muğla'da önümüzdeki ay film çekmeye hazırlanan Türkan Şoray, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)'nı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Şoray, film için kızı Yağmur Ünal ve prodüksiyon firması yetkilileriyle alan araştırması yaptığından bahsetti. Çekimlerin haziran ayında başlayacağını, Muğla hakkında ayrıntılı bilgi edinme aşamasında kurum ziyaretleri yaptıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ise odanın yapısı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. Muğla'nın doğal bir film stüdyosu olduğunu belirten Karakuş, "Yönetmen Yüksel Aksu, çok iyi bir Muğlalı. Muğla'nın filmler ve diziler açısından kıymetli bir noktaya gelmesinde kendisinin katkısı çok büyüktür. Bu amaç doğrultusunda, sizin gibi önemli bir ismi ilimizde görmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Haziran ayı içerisinde, yaklaşık 90 kişilik ekiple Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde çekimlere başlayacaklarını, filmin yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yapacağını dile getiren Yağmur Ünal da, "Yeşilyurt, küçük bir yerleşim. Film için burayı seçtiğimizde ve geldiğimizde, huzur bozmaktan ve rahatsız etmekten korktuk, çünkü 90 kişilik bir ekibimiz var ancak yöre halkı bizi o kadar sıcak karşıladı ve sevdi ki duyduğumuz memnuniyet tarifsiz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Türkan Şoray MUTSO'yu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER