Ajda Pekkan şaşkınlığını gizleyemedi!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 11. Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finali'ne jüri olarak katıldı. Olimpiyatları bundan sonra hep izleyeceğini söyledi.

Ajda Pekkan şaşkınlığını gizleyemedi!

  • Orhan Gencebay: Bu organizasyon çok hoşumuza gidiyor, çok mutluyum.
  • Ajda Pekkan, Gala gecesi performanslarından çok etkilendiğini söyleyip, "Kendimi rüyada zannettim" dedi.
  • Pekkan, öğrencilerin Türkçe'yi nasıl öğrendiklerine çok şaşırdı.
  • Ajda Pekkan: Türkçe Olimpiyatları'nı hiç seyretmedim, İnşallah bundan sonraki yıllarda izleyip daha rahat mukayese edeceğim.

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Uluslararası Dil ve Kültür Festivali' kapsamında düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları’nın şarkı finalinin jüri Başkanı Orhan Gencebay, böylesine önemli bir organizayonun içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Şarkı finali öncesinde açıklamalarda bulunan Orhan Gencebay, "Bu organizasyon çok hoşumuza gidiyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen çocuklar bizim kültürümü icra ediyorlar. Yarışmacılara çok teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyondan dolayı çok mutluyum." dedi.

AJDA PEKKAN: GALA GECESİNDEKİ PERFORMANSLARI GÖRÜNCE KENDİMİ RÜYADA ZANNETTİM

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan da çarşamba günü İstanbul'da yapılan gala gecesinden çok etkilendiğini hatırlatarak, "Jüride olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada küçük sanatçılarım adına biraz heyacanlıyım. Galada o kadar güzel performans ortaya koydular ki beni çok şaşırttılar. Ben onları çok beğendim. Hele Türkçeyi nasıl öğrendiklerine çok şaşırdım." diye konuştu.

Gala gecesinde ortaya konulan performans sonrasında kendisini rüyada gibi zannettiğini ifade eden Süper Star, "Ben şimdiye kadar Türkçe Olimpiyatları'nı hiç seyretmemiştim. Çarşamba günü galada olanları görünce 'rüyadayım' sandım O kadar çok güzeldiler ki şimdiye kadar bu güzellikleri seyretmemiştim. İnşallah bundan sonraki yıllarda izleyip daha rahat mukayese edeceğim." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Ajda Pekkan şaşkınlığını gizleyemedi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER