Atalay Demirci yine kırdı geçirdi!

Komedyen Atalay Demirci 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları açılışına katıldı.

Atalay Demirci yine kırdı geçirdi!

Demirci, ''Bu kadar ünlü olmadan önce beni görenler Türkçe Olimpiyatları final programında stand-up şov yapan Türkmenistanlı Övez Muradov'un esprilerini yapma diyorlardı.'' diye konuştu. 

Komedyen Atalay Demirci, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatı açılış törenine katıldı. Komedyen Demirci kısa sürede olsa stadyumu dolduran on binleri güldürdü.

Organizasyona katılan öğretmenleri stadyumdaki katılımcılara alkışlatan Demirci, ''Şuan bu sahnede olmak onur ve gurur verici nice 11 senelerde bu öğrenciler bu memlekette gelirler insanı sadece insan olduğu için sevmenin ne kadar anlamlı olduğunu rengi ırkı dili ne olursa olsun bize anlatıyorlar.'' diye konuştu. 

Görevlilerin kendisini stadyuma protokolden aldığını belirten Demirci, ''Beni Kırgız olduğunu zannettiğim bir kızımız karşıladı. Sayın bakanımız hoş geldiniz dedi. Kızcağıza buradan bakanlar giriş yapacak onlara soru soracaksınız demişler. Oda ne yapsın bana bakanım dedi. Ama bu tipte birini ülke yönetemeyeceği ortada.'' dedi. Kuliste organizasyona katılan öğrencilerle sohbet etme imkanı bulduğunu belirten Demirci, ''Bizden daha iyi Türkçe konuşuyorlar. Beni tanıyor musun diye sordum hayır ama her halde önemli birisin dediler. Muhteşem bir organizasyon sloganda harika. Evrensel barış doğru. Sona doğrumu olur bilmiyorum bizim ülkemizdeki barış. Çocuklarımız bize ne kadar güzel bir şey hatırlatıyor. İnsanı sadece insan olduğu için sevmek.'' ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Atalay Demirci yine kırdı geçirdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER