Hocaefendi gözyaşları ve dualarla seyretti

Hocaefendi, Türkçe Olimpiyatları kapanış törenini seyrederken böyle dua etti.

Fethullah Gülen Hocaefendi bugüne, 22 yıl önce işaret etmişti!

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 11. Türkçe Olimpiyatları kapanış törenini seyrettiği esnada çekilen fotoğraflar, Herkul.org'un resmi sosyal medya hesabı Herkul_Nagme'den "333. Nağme: M. Hocaefendi Türkçe Olimpiyatları’nın Kapanış Törenini İzledi" başlığıyla paylaşıldı. İşte o görüntüler...

"Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda “Evrensel Barışa Doğru” sloganıyla düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları’nın kapanış törenini televizyondan seyretti.

O esnada çektiğimiz fotoğraflardan bazılarını arz ediyoruz. Hürmetle…

1. Muhterem Hocamız hemen her sahnede dua etti, ismi zikredildikçe mahcubiyetle istiğfar çekti ve her öğrenciye defalarca  "maşaAllah” diyerek programı izledi.



2. Yaşlı gözler ve dualarla programı seyreden Hocamız, “Toplumu siyah beyaz diye çok koparmışlar. Bunu ancak dipten gelen hareketler tamir edebilir.” dedi ve ekledi “Elimde olsa o iki bin misafir öğrencinin her birine beşer bin lira verirdim. Daha fazlasını hak ediyorlar.”



3. Muhterem Hocamız, sahne dekorunu, desenleri ve renkleri de çok beğendi.



4. Programı “Allahım burada yüzlerini güldürüp mutluluk yaşattığın gibi şu yeryüzü çiçeklerini ötede de saadetlere nail eyle.” dualarıyla izledik.



5.  Muhterem Hocamız program esnasında “Bazı şeyler sizin kulluk çizginizin altında olabilir; fakat âleme bağrınızı açmışsanız, herkesi kucaklayacak bir tavır ortaya koymalısınız.” muhtevasını ifade eden yorumlarını seslendirdi.


<< Önceki Haber Hocaefendi gözyaşları ve dualarla seyretti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER