Turkcell'in Ukrayna'daki markası lifecell oldu


Turkcell'in Ukrayna'da yüzde 100 hissesine sahip olduğu, 'Life:)' markasında imaj değişimine giderek 'lifecell' oldu.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada marka değişimiyle yeni bir atılımın planlandığı bildirildi.

Life:) gülen yüzlü markasına yerine hisselerin tamamına sahip olan Turkcell'in renklerini, amblemini ve adını çağrıştıran lifecell geldi. Şirket logosunda 'kırmızı-beyaz' yerine Ukrayna bayrağını çağrıştıran Turkcell'in 'sarı-mavi' renkleri kullanıldı.

Ukrayna pazarı Turkcell'in yenilikleri, en başarılı uygulamalarını ilk olarak denediği pilot pazar olarak biliniyor. Abone sayısında Kyivstar ile Vodafone (MTS)'den sonra üçüncü sırada bulunan lifecell iddialı tarifleriyle dikkat çekiyor.

Lifecell hâlihazırda 3G+ üçüncü nesil mobil internet alt yapısıyla 5 milyon 400 bin aboneye hizmet veriyor. Sloganını da; "Geleceğe bağlan" olarak değiştiren lifecell, ülkede ilk sıraya yükselmeyi hedefliyor.

VODAFONE, UKRAYNA'DA 4G HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Öte yandan Ukrayna pazarına kısa süre önce MTS markasını alarak giren Vodafone Ukrayna ise Ukrtelekom ile 'Trimob' operatörünün satın alma hususunda anlaştı. Vodafone, ön değerlendirmelere göre yaklaşık olarak 120 milyon dolar değerindeki Trimob'un alt yapısını 4G için kullanmayı planlıyor. Pazarda ikinci sırada olan Vodafone, ülkede çok yaygın bir operatör olmayan Trimob'un altyapısıyla farklılık oluşturmayı planlıyor.

Ukrtelekom'dan yapılan açıklamada ise bünyelerindeki şirketlerin satış işlemlerinin devam edeceği bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Turkcell'in Ukrayna'daki markası lifecell oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER