Türkiye'nin kilitlendiği toplantı sona erdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Haluk Koç açıklama yapmadan ayrıldı.

Türkiye'nin kilitlendiği toplantı sona erdi

Toplantı yaklaşık 4 saat 20 dakika dürdü. Toplantı biter bitmez CHP lideri Kemal Kılçdaroğlu ve Haluk Koç açıklama yapmadan ayrıldı.

Gelen bilgilere göre açıklama yarın yapılacak ve açıklamayı AKP'den Ömer Çelik ve CHP'den Haluk Koç'un yapması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu'nun görüşmesinden çıkacak sonucun olası bir koalisyon hükümeti için büyük ölçüde fikir vermesi bekleniyor.

Başbakan ve AK Parti genel başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimden 63 gün sonra, Başbakanlık Konutu'nda bir araya geldi.

Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da katılıyor.

GÖRÜŞME YEMEKTE DEVAM EDİYOR

AKP Genel Başkanı veBaşbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümet kurma süreci kapsamındaki görüşmelerini yemekte sürdürüyor. Alınan bilgiye göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir süre görüşen iki lider, ardından yemeğe geçti. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmelere yemekte devam ettiği de belirtildi.

5 FARKLI OTURUM DA 35 SAATLİK GÖRÜŞME

Başbakan Davutoğlu’nun seçimden 36 gün sonra CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesiyle başlayan koalisyon görüşmeleri süreci, iki parti heyetinin 5 farklı oturumda 35 saat süren “İstikşafi” görüşmeleri ile devam etmişti.



YEMEK MENÜSÜ

Yemek menüsünde, bamya çorbası, zeytin yağlı tabağı, ızgara çeşitleri, salata, kek, çay ve kahvenin bulunduğu öğrenildi. Yemekte, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç da yer alıyor.
<< Önceki Haber Türkiye'nin kilitlendiği toplantı sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER