Türkiye Kupası'nda bugün


Türkiye Kupası'nda ikinci yarı finalist bugün belli olacak.

Dün Çaykur Rizespor'un Medipol Başakşehir'i yenerek ilk yarı finalist olmasının ardından; Karadeniz ekibinin rakibi, bugün yapılacak Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçından sonra belli olacak.

Süper Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve zirveden oldukça gerilere düşmesinin ardından dün de teknik direktörü Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Galatasaray; çeyrek final ilk maçında deplasmanda yendiği Akhisar Belediyespor ile bu kez İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Manisa'da yapılan ilk maçı sarı kırmızılılar Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın attığı gollerle 2-1 kazanmıştı. Ev sahibi ekibin golü ise Hugo Rodallega'dan gelmişti.

İstanbul'da oynanacak rövanş maçında Galatasaray'ın alacağı herhangi bir galibiyet veya beraberlik tur atlamasına yeterken; 1-0'lık yenilgi de Galatasaray'a turu getirecek. Ancak Akhisar Belediyespor, 1-0 dışında alacağı galibiyetlerle tur atlayan takım olacak. Mücadelenin 2-1 Manisa ekibinin lehine sonuçlanması durumunda ise turu geçen tarafı uzatmalar yine olmazsa seri penaltılar belirleyecek.

Galatasaray – Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele bu akşam Türk Telekom Arena'da saat 18.45'te oynanacak ve mücadelede hakem Kutluhan Bilgiç düdük çalacak.

Bu arada dün Mustafa Denizli ile yollarını resmen ayıran Sarı Kırmızılılarlarda bu akşamki maçta takımın başında Orhan Atik görev yapacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye Kupası'nda bugün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER