"Türkiye'nin huzura kavuşması için AKP'siz iktidar formülü lazım"


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşması için AKP'siz bir iktidar formülünü tüm muhalefet partilerinin bilmesi ve hayata geçirmesi gerekiyor. Biz sorumluluk almaya hazırız." dedi.

Veli Ağbaba, Hekimhan ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek, 7 Haziran seçimlerinde verdikleri destek nedeniyle ilçe teşkilatlarına teşekkür etti. Ağbaba, burada yaptığı konuşmada, milletvekilliği yaptığı 4 yıl boyunca sadece oy verenlerin değil tüm Malatya'nın sorunlarına çözüm aradığını belirtti. Ağbaba, "4 yıllık süreçte elimden ne geldiyse fazlasını yapmaya çalıştım. Türkiye'nin en bilinen milletvekillerinden biri olduk. Muhalefet milletvekiliyken önemli işler yaptık. İktidar milletvekili olursak Malatya'yı ayağa kaldırırız." dedi.

"TÜRKİYE'NİN HUZURA KAVUŞMASI İÇİN AKP'SİZ İKTİDAR FORMÜLÜ LAZIM"

Koalisyon formülleriyle ilgili değerlendirme yapan Ağbaba, "Genel başkanımız 14 maddelik koalisyon ilkelerini açıkladı. Bizim kendi değerlerimize uymayan bir partiyle koalisyon yapmayacağız. Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşması için AKP'siz bir iktidar formülünü tüm muhalefet partilerinin bilmesi ve hayata geçirmesi gerekiyor. Biz sorumluluk almaya hazırız. Ülkenin geleceği için sorumluluk almaya hazırız. Türkiye'yi yönetmeye hazırız. Umarız halkın istediği gibi bir sonuç çıkar. Türkiye rahat bir nefes alır." ifadelerini kullandı.

OY VERSİN-VERMESİN HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ
Ağbaba, CHP olarak kimseye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini ifade etti. 4 yıl boyunca muhalefet partisi milletvekiliyken hiçbir soruna duyarsız kalmadığını dile getiren Ağbaba, "İktidar partisi olursak ayrım yapmadan hizmet vereceğiz. Oy vermedi diye kimseye haksızlık yapılmayacak. Hekimhan'da, Arguvan'da oy vermedi diye kimseye eksik hizmet götürmeyeceğiz . Oy versin-vermesin herkese eşit hizmet götüreceğiz. Kimseyi ayırmayacağız. Vergiyi eşit dağıtacağız.Tüm Malatya'ya örnek olacağız." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber "Türkiye'nin huzura kavuşması için AKP'siz iktidar formülü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER