Türkiye Ramazan'ın ilk iki haftasında kısmi kapanmaya geçiyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 13 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de artan koronavirüs vakalarına karşı Ramazan'da alınacak önlemlerin görüşüldüğü kabine toplantısının ardından "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz" dedi. Erdoğan "iyileşme olmazsa daha sert önlemlerin geleceğini" belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de artan koronavirüs vakalarına karşı Ramazan'da alınacak önlemlerin görüşüldüğü ve 2 saat 45 dakika süren kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.
Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:
Pandemi önlemleri
Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz.
Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması sürecek. Hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir.
Şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecek.
65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı yeniden başlayacak.
Uygulama yarın akşam itibarıyla başlayacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


