Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası İstanbul'da yapılacak


İspanya'daki Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ter dökecek sporcular ilk olarak TÜYAP'ta podyuma çıkıyor.

Spor dünyasının ilk ve tek fuarı olan 'Spor ve Aktif Yaşam Fuarı' için hazırlıklarına hızla devam eden TÜYAP, şampiyon sporcuların büyük karşılaşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

200'ün üzerinde firma ve spor kulüplerinin katılımının yanı sıra özel spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak olan Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 4 Mayıs 2016'da İspanya'nın Santa Susanna şehrinde gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası'nda yer almak için ter dökecek sporcuların mücadelesine tanık olmaya hazırlanıyor.

14 - 17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar kapsamında erkek sporcular; vücut geliştirme, klasik vücut geliştirme, fizik ve fitness disiplinlerinde olmak üzere 36 farklı sıklette yarışırken kadın sporcular; fizik, body fitness ve fitness disiplinlerinde 15 farklı sıklette podyuma çıkacak.

DÜNYACA ÜNLÜ FİTNESS FENOMENLERİ DE İSTANBUL'DA

Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, Türkiye'nin en iyilerinin belli olacağı şampiyona kapsamında dünyanın en ünlü fitness starlarını da ağırlayacak. Dünyanın en popüler fitness idollerinin evi olarak bilinen ve başkanlığını Mr. Olympia sporcusu Paul Dillet'in yaptığı World Beauty Fitness and Fashion Inc. (WBFF) Şampiyonları, İstanbul'daki organizasyonu takip ederek hayranlarıyla ve sporcularla bir araya gelecek.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası'nın gerçekleştirileceği Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nda müsabakalar 14 - 16 Nisan 2016 tarihleri arasında saat 10.00 ile 19.00 arasında, 17 Nisan Pazar günü ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında düzenlenecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye Vücut Geliştirme Müsabakası İstanbul'da yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER