"Türkiye'den büyük bir sürpriz bekliyorum"

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, EURO2016'nın her zamankinden daha çok sürprize açık olduğunu belirterek sürpriz bir kazananın olabileceğini söyledi ve ülkelerin isimlerini verdi: "Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Hırvatistan..."

Milli Takım kendileri için hazırlanan klibi izledi

Video: Arşiv

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, EURO2016 öncesi turnuva ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Turnuvada ev sahibi Fransa'nın favorilerden biri olduğunu ancak savunma problemleri nedeniyle büyük sıkıntı yaşayacağını, bu nedenle formda olan İspanya ve Almanya'nın en büyük 2 favori olduğunu belirtti.

24 takım ile ilk kez oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sürpriz beklediğini söyleyen Arsene Wenger, "Türkiye'den büyük bir sürpriz bekliyorum. Son anda turnuvaya katıldılar ama her turnuvada büyük etkiler bırakıyorlar. Sonrasında, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti de herkesi şaşırtabilir, asla tahmin edemezsiniz. Ancak, en büyük sürpriz adayım Hırvatistan. Kimse onlardan büyük şeyler beklemiyor ama çok büyük yıldızları var. Kovacic, Rakitic, Modric, Lovren, Vrsaljko, Srna ve
unuttuğum daha birçok isim var. İnanılmaz bir kadro olduğunu, isimleri sayınca anlıyorsunuz." dedi.

"FAVORİLER İSPANYA VE ALMANYA..."

Turnuvadaki favoriler ile ilgili yorum yapan Wenger, "Ülkemde bir turnuva olacak. İlk kez çok fazla seyahat etmeden keyifle bir turnuva izleyeceğim. Benim için çok ilginç olacak. Bir tek takımı öne çıkarmak çok güç. İspanya, Dünya Kupası sonrası tekrar zirveye tırmanmak isteyecek. Almanya, her turnuvanın doğal favorisidir. Elemelerde biraz zorlandılar. Sonrasında, genç oyuncuları çok yetenekli olan İngiltere ve Fransa'yı görüyorum. Eğer, mental olarak stresle baş edebilirlerse çok büyük işler başarabilirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx
<< Önceki Haber "Türkiye'den büyük bir sürpriz bekliyorum" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER