"Hiçbiri benim takımımda oynayamaz"

Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında 'Milli' tepki olay oldu

Video: Arşiv

A Milli Takımımızın EURO2016 ilk maçında 1-0 mağlup olduğu Hırvatistan'da teknik direktör Ante Cacic, Çek Cumhuriyeti ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çek Cumhuriyetini yenmeleri durumunda oyuncular ile birlikte sarhoş olmayı planladığını belirten Cacic, "Çek Cumhuriyeti'ni yenersek ne yapalım diye bir süredir düşünüyordum. Kendi kendime bunu düşündüm. Bir araya geleceğiz. Çok da fazla bir şeye ihtiyacımız yok, belki 2-3 bira içeceğiz, sarhoş olacağız" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DEN HİÇBİR OYUNCU BENİM TAKIMIMDA OYNAYAMAZ"

Türkiye'den ve Çek Cumhuriyeti'nden hiçbir oyuncunun kendi takımında oynayamayacağını vurgulayan teknik adam, "Türkiye'den hiçbir oyuncu benim takımımda oynayamaz dediğimde oldukça kendime güveniyordum. Takımıma güveniyordum. Başka kimseye ihtiyacım yok. Çek Cumhuriyeti'nden biri oynayabilir mi takımımda? Onlar da oynayamaz" diye konuştu.

D Grubu 2. maçlarında Hırvatistan 17 Haziran günü 19:00'da Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacakken, Türkiye ise aynı gün 22:00'da İspanya ile kritik bir maça çıkacak.

Kaynak: Sporx
<< Önceki Haber "Hiçbiri benim takımımda oynayamaz" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER