Koronavirüs yol açtı: Hong Kong'da tuvalet kâğıdı çetesi ortaya çıktı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 17 2020
Paylaş
X Post
Hong Kong'da polis koronavirüs salgını nedeniyle marketlerde artık zor bulunan tuvalet kâğıdını kesici aletler kullanarak temin etmeye çalışan çete üyelerini gözaltına aldı.
Koronavirüs salgını sebebiyle milyonlarca kişi özellikle temizlik malzemelerini stoklamaya başladı. Marketlerde tuvalet kâğıdına yönelik talep de önemli oranda arttı.
Euronews'te yer alan habere göre bu durum beraberinde suç oranında da artışa sebep oldu.
TUVALET KÂĞIDI ÇETESİ
Hong Kong polisi, bıçak kullanarak toptancılardan tuvalet kâğıdı çalan bir çeteye baskın düzenledi. Baskında 3 kişilik "tuvalet kâğıdı" çetesinin 2 üyesi yakalandı.
Baskında ayrıca çalınan tuvalet kâğıtlarına el konulduğu bildirildi.
Koronavirus (Covid-19) vak'alarında son günlerde görülen düşüş eğilimi tersine döndü.
Virüsün yayıldığı Çin'in Hubei eyaletinde tespit edilen vak'a sayısında yeniden artış yaşandığı ve 105 kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İktidara yakın araştırma şirketinden Erdoğan ve Bahçeli'yi şok edecek sonuç geldi2.İşte sonuç! Ataşehir Belediye'sinde yeni başkan seçimi tamamlandı3.Merkez, ekonomik durgunluğu enflasyonun yükselişine bağladı!4.Bahçeli'den sürpriz Beştepe ziyareti: Görüşmenin içeriği merak konusu!5.İtalya'dan İsrail'e: 'Derhal serbest bırakın!'
6.ABD vizesinde yeni şart: Bu iki soruya 'Hayır' demeyen vize alamayacak!7.Dilek İmamoğlu: Silivri'de insanlık suçu işleniyor8.CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün iddianamesi 1 yıl sonra oluşturulabildi!9.Beyaz Saray'da 'İran düğümü'nü çözmek için toplantı: Kara harekatı da seçenekler arasında10.Gülistan Doku cinayetinde aileden alınan dna örneklerinin altında bakın ne çıktı?

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

İktidara yakın araştırma şirketinden Erdoğan ve Ba...

İşte sonuç! Ataşehir Belediye'sinde yeni başkan se...

Merkez, ekonomik durgunluğu enflasyonun yükselişin...

Bahçeli'den sürpriz Beştepe ziyareti: Görüşmenin i...

İtalya'dan İsrail'e: 'Derhal serbest bırakın!'







