Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu vuruldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 4 2016
Dışişleri Bakanlığı, IŞİD işgali altında bulunan Musul Başkonsolosluğu'nun Uluslararası Koalisyon üyesi ülkelere ait savaş uçakları tarafından vurulmasına ilişkin açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Haziran 2014'ten bu yana DEAŞ işgali altında bulunan ve üst düzey DEAŞ teröristlerinin ikamet ettiği istihbaratı alınan Musul Başkonsolosluğumuz yerleşkesi 4 Nisan 2016 tarihinde, saat 03.00'de DEAŞ'la Mücadele Uluslararası Koalisyonu üyesi ülkere ait savaş uçakları tarafından hedef alınarak tahrip edilmiştir. Söz konusu operasyonun hazırlık ve icrasına ilişkin tüm aşamalarda ülkemizin görüş ve onayı alınmıştır. Ülkemiz, DEAŞ'la mücadeleye, faaliyetlerine baştan beri katıldığı Uluslararası Koalisyon'la eş güdüm ve işbirliği içinde devam edecektir" denildi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!2.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı3.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme10.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







