Türkiye'ye gelmedi, onunla görüştü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 12 2015
Dün yapmayı planladığı Türkiye ziyaretini erteleyen İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Lübnan'da Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ile görüştü.

Hizbullah'ın yayın organı El Manar televizyonu, görüşmede Lübnan ve bölgedeki gelişmelerin ele alındığını ve bu kapsamda bazı ülkelerdeki krizlerin çözüm yolları üzerinde durulduğunu bildirdi. Hizbullah örgütü, Suriye'de Esed rejimi saflarında çarpışıyor.
Bölge turuna çıkan İranlı bakanın, Suriye'de ulusal birlik hükümeti kurulmasını içeren bir barış planı hazırladığı belirtiliyor. İran Dışişleri Bakanı Zarif'in, Lübnan'daki temaslarını tamamlayarak Suriye'ye geçmesi bekleniyor. Zarif'in yarın ise Pakistan'da temaslarda bulunacağı açıklandı. (CİHAN)
Bölge turuna çıkan İranlı bakanın, Suriye'de ulusal birlik hükümeti kurulmasını içeren bir barış planı hazırladığı belirtiliyor. İran Dışişleri Bakanı Zarif'in, Lübnan'daki temaslarını tamamlayarak Suriye'ye geçmesi bekleniyor. Zarif'in yarın ise Pakistan'da temaslarda bulunacağı açıklandı. (CİHAN)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!8.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


