TÜRKONFED Başkanı'ndan Mustafa Koç için taziye açıklaması


Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, Mustafa Vehbi Koç'un vefatı nedeniyle taziye açıklaması yaptı.

Açıklamada "Koç'un kaybının derin üzüntüsü içindeyiz. Koç ailesinin, sevenlerinin ve Türkiye'nin başı sağolsun." denildi, ayrıca şu ifadeler kullanıldı:
"Türkiye ekonomisinin sanayi hamlesine ilk harcı koyan Koç Topluluğu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç, Türkiye'nin ekonomik, demokratik ve toplumsal hayatına çok önemli katkılar yapmış değerli bir iş insanı ve sivil toplum gönüllüsüydü.

Türkiye'nin üretim ve yatırımına, girişimcilikten KOBİ'lerin gelişimine, mesleki eğitimden iş dünyasında cinsiyet eşitliğine kadar birçok alanda gelişimine adamıştı. Özel sektörde geçirdiği iş yaşamı kadar, sivil toplum örgütlerinde aktif olarak aldığı görevleri de başarıyla yerine getirmiş bir iş insanıydı.
TÜRKONFED üyesi olan TÜSİAD Onursal Başkanı ve TÜSİAD 2005-2010 Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Üyesi'ydi. 1984 yılında Tofaş'ta müşavir olarak başladığı iş hayatında, her kademeyi emek vererek, üreterek ve paylaşarak çoğaltan; Türkiye'nin en büyük holdinglerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı da olan Mustafa Koç'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Koç Ailesi'ne sabır ve başşağlığı diliyoruz. Türkiye'nin başı sağolsun."
CİHAN
<< Önceki Haber TÜRKONFED Başkanı'ndan Mustafa Koç için taziye açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER