TÜRSAB'a haciz şoku!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 7 2017
ÖZEL bir banka, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) bağlı TÜRSAB Seyahat Acentaları Hizmetleri Limited Şirketi'ne, 3 milyon 567 bin TL tutarındaki alacak nedeniyle İstanbul 14'üncü İcra Müdürlüğü aracılığıyla haciz işlemi başlattı.

TÜRSAB Seyahat Acentaları Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti ve şirket adına TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy adına yapılan icra işlemine ek olarak TÜRSAB ve Ulusoy'un mal varlıklarıyla ilgili İstanbul 16'ncı Asliye Ticaret Mahkemesi'nce ihtiyati haciz kararı verildi. Bankanın 3 milyon 567 bin 517 TL'lik alacağına karşı mahkeme yoluyla aldırdığı ihtiyati haciz kararı, Kültür ve Turizm Bakanlığı dahil üçüncü kişileri de kapsıyor. TÜRSAB'a yönelik 3,5 milyonu aşan borç nedeniyle başlatılan haciz işlemi ve ihtiyati haciz kararıyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı da bilgilendirildi. Haciz işlemiyle ilgili alacaklı banka ile TÜRSAB arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı3.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi4.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı5.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest
6.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!7.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı8.Halep'te gerilim! Valilik binası insansız hava aracıyla vuruldu9.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!10.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







