TUS ilkbahar dönemi ek yerleştirme tercih alımı yarın başlıyor


2015 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ilkbahar dönemi ek yerleştirme tercihlerinin alınmasına yarın başlanıyor.

ÖSYM Başkanlığı, 2015-TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemlerinin, 2-6 Temmuz 2015 tarihleri arasında http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacağını bildirdi.

Ek yerleştirme, 2015-TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2015-TUS İlkbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri'nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak, 15.00 TL ücret karşılığından yapılacak. Ücret, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan 'ödemeler' alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacak.

Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, 7 Temmuz 2015 tarihinde saat 23.59'da sona erecek. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacak. Banka/ATM'den ödeme yapılmaması istendi.

Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber TUS ilkbahar dönemi ek yerleştirme tercih alımı yarın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER