Tutuklama istenen Bülent Keneş serbest

Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ifade vermek için gittiği savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 4. Sulh Ceza Hakimliği Keneş'i adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Tutuklama istenen Bülent Keneş serbest

Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş Twitter hesabından duyurdu.

Keneş şunları yazdı:

"Hayırlısı bakalım!.. Ülkede hukuk dip yaptı... Despotizm tam gaz yol alıyor! Basın Savcısı Umut Tepe twitter mesajlarımda Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiasıyla tutuklama talebiyle 4 Sulh Ceza Hakimliğine sevketti! Son dakikaya kadar demokrasi ve özgürlük mücadelesine devam! Benden bu kadarsa siz devam edin! Eksikliğimi hissettirmeyin! Demokrasi, hukuk ve özgürlük mücadelesinde geri dönüş yok! Despotlar başaramayacak! Vatandaş değil, köle istiyorlar! Gazeteci değil, yalaka istiyorlar! Hukukçu değil, kapıkulu istiyorlar! Bu böyle gitmez!
ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI 4.Sulh Ceza Hakimi tarafından sorgulanan Bülent Keneş, daha sonra verilen aranın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. KILIÇDAROĞLU'NUN TWEET'İNİ RT YAPMAK SUÇ SAYILDI Keneş, farklı tarihlerde attığı 14 tweet ve 1 de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait tweete RT yaptığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatları tarafından hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul Basın Savcısı Umut Tepe şikayet üzerine soruşturma başlattı.
<< Önceki Haber Tutuklama istenen Bülent Keneş serbest Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER