Tutuklamaya Kılıçdaroğlu'ndan tepki
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 26 2015
Paylaş
X Post
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına sert tepki gösterdi: "Suçlular değil, suçun haberini yapanlar tutuklandı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Yayınn Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Suçu işleyenler değil de, suçun haberini yapanlar tutuklanıyorsa kimse “Türkiye'de basın özgür, yargı bağımsız ve tarafsızdır” demesin.” İfadeleri kullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim gecesi yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Görünen o ki; balkon konuşması, hükümet programı, hepsi hikaye, yalan. Erdoğan ve AKP, kutuplaşmayı derinleştirecek, baskıları artıracak. Yazık; ülkemize, insanımıza, çocuklarımıza, geleceğimize... Bir insanın hırsı ülkeyi boğuyor.” İfadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ekrem İmamoğlu’nun ‘diploma’ davası ertelendi: “Sıçan gibi kaçacaklar”2.Bahçeli’nin 'örnek' dediği dizide skandal sahneler: İşkence ve asit kuyuları3.Zonguldak'ta maden faciası: Göçük altında işçiler var!4.ABD ile görüşmeler sürerken İran Hürmüz boğazında tatbikata başladı!5.Adliye'de kadın hakimi yaralayan savcının cezası belli oldu!
6.‘OnlyFans’ operasyonunda 17 tutuklama7.Marco Rubio ile Macaristan Başbakanı Orban arasında dikkat çeken diyolog!8.Artan maliyetler mutfakları yaktı: 12 Michelin yıldızlı restoran faaliyetlerini durdurdu9.Ertuğrul Günay’dan infaz uyarısı: Adalet ayrım yaparsa kardeşlik kalmaz10.CHP'nin köprü yürüyüşüne valilik engeli!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KEMAL GÜLEN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ekrem İmamoğlu’nun ‘diploma’ davası ertelendi: “Sı...

Bahçeli’nin 'örnek' dediği dizide skandal sahneler...

Zonguldak'ta maden faciası: Göçük altında işçiler ...

ABD ile görüşmeler sürerken İran Hürmüz boğazında ...

Adliye'de kadın hakimi yaralayan savcının cezası b...







