Tutuklanan HDP'li Başkanlar Diyarbakır’dan Kayseri’ye sevk edildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 27 2019
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınarak yerlerine kayyım atanan ve 22 Ekim'de tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Kayapınar Belediye Eş Başkanı Keziban Yılmaz ve Kocaköy Belediye Eş Başkanı Rojda Nazlıer Diyarbakır’dan Kayseri’ye sevk edildi.
Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinde kalan Mızraklı, Kayseri Kapalı Cezaevine, Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Yılmaz ile Nazlıer ise Kayseri Kadın Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi.
Eş başkanların avukatlarının verdiği bilgilere göre, dün saat 05.00 civarında Mızraklı, Yılmaz ve Nazlıer’in beraber sevk edildiği belirtilirken, hangi gerekçeyle yapıldığı öğrenilemedi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







