Tutuklu polis, üçüncü kez baba oldu

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik sahur operasyonu kapsamında tutuklanan Emniyet Amiri Muhammet Ali Iklı'nın 3. bebeği dünyaya geldi.

Tutuklu polis, üçüncü kez baba oldu

Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik sahur operasyonu kapsamında tutuklanan Emniyet Amiri Muhammet Ali Iklı'nın 3. bebeği dünyaya geldi. Ömer Naci adı verilen bebek ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bahçelievler'deki özel bir hastanede 3. çocuğunu dünyaya getiren anne Betül Iklı, buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi. Iklı, "Mutluyuz, çok şükür bebeğimizi sağ salim kucağımıza aldık. Ama tabi buruk bir mutluluk bu. Gönül isterdi ki babası da burada olsun! O da bebeğini kucağına alsın, koklasın inşallah en yakın zamanda olur, gelir diye dua ediyoruz. Hep dua ettik, hayırlısıyla inşallah onu bekliyoruz çocuklarımızla birlikte. Onu çok seviyoruz, eşime buradan çok selam söylüyorum. Çok özledik." diye konuştu.

Iklı ailesinin 3. çocuğu olan Ömer Naci ve anne Betül Iklı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın taburcu edileceği belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Tutuklu polis, üçüncü kez baba oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER