Tuzlaspor Başkanı Çabuk: Gelir gider dengesizliğine dikkat çekme amacıyla yaptık


Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları maç için 500T otobüs hattıyla Ülker Spor Kompleksi Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelen Tuzlaspor'da Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, futbol kulüplerinin içinde bulunduğu ekonomik duruma veya ligler arasındaki gelir gider dengesizliğine dikkat çekmek amacıyla böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Tuzlaspor Tesisleri'nde hareket öncesinde akbilini basarak 500T'ye binen Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Çabuk, "Buradaki amacımız gerçekten sıkıntı çeken alt liglerde mücadele eden takımlarımızın o hallerini sıkıntılarını dile getirmek. 500T'yi seçmemizin amacı da hem Tuzla açısından efsaneleşmiş hem de İstanbul için olmazsa olmazı. 'Hazır Tuzla'dan Kadıköy'e gidiyoruz. Giderken de bu hattımızla gidelim hem bir farkındalık oluşturalım.' dedik. Bu noktada herkes bu işin farkına varsın. Herkes futbol kulüplerinin içinde bulunduğu ekonomik durumu veya ligler arasındaki gelir gider dengesizliğine dikkat çekmek amacıyla böyle bir uygulama yaptık. İnşallah amacımıza oluşuruz. Derdimiz kimseyi incitmek değil amaç gerçekten farkındalık oluşturup dikkat çekmek." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Tuzlaspor Başkanı Çabuk: Gelir gider dengesizliğine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER