UEFA Beşiktaş'ı ihya etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 5 2016
Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazanan Beşiktaş, bu başarısının karşılığını görmeye başladı.

UEFA, Devler Ligi gruplarında mücadele eden takımlara, hak ettikleri katılım bedelini hafta başında ödedi.
Gruplara katılım ve yayın geliri olarak 25 milyon Euro (85.7 milyon TL) kazanmayı garantileyen Beşiktaş'ın hesabına önceki gün itibariyle 12.7 milyon Euro (43.5 milyon TL) yatırıldı.
UEFA, siyah beyazlı kulübün hak ettiği paranın geri kalan kısmını Ocak 2017'de ödeyecek.
Gruptaki ilk 2 maçında Benfica ve Dinamo Kiev ile berabere kalarak 2 puan toplayan Beşiktaş, bu puanların karşılığında da 1 milyon Euro para ödülü alacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var3.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor4.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti5.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'
6.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu7.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Bunaltıcı sıkıntılar10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...

Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenek...


