UEFA, o başvuruyu kabul etti

Fenerbahçe'nin Ivan Bebek şikayetini dikkate alan UEFA, dosyayı Etik ve Disiplin Müfettişine inceletecek.

Fenerbahçe, Braga maçı için Portekiz’e gitti

Video: Arşiv

17 Mart 2016 tarihinde deplasmanda oynanan SC Braga karşılaşmasında gösterdiği yanlı tutum sebebiyle şimşekleri üzerine çeken hakem Ivan Bebek ile ilgili Fenerbahçe'nin UEFA'ya yaptığı başvuru kabul edildi.

Fenerbahçe'nin yaptığı başvurular için UEFA tarafından yollanan cevap şöyle:
FENERBAHCE'NIN IVAN BEBEK SIKAYETINI DIKKATE ALAN UEFA, DOSYAYI ETIK VE DISIPLIN MUFETTISINE INCELETECEK. UEFA TARAFINDAN, SARI-LACIVERTLI KULUBE GONDERILEN MEKTUPTA (USTTE) "SORUSTURMALARI YURUTMEK ADINA UEFA ETIK VE DISIPLIN MUFETTISI'NE ILETILECEKTIR. UEFA ETIK VE DISIPLIN MUFETTISI UEFA'YA CEVABINI SAGLAR SAGLAMAZ SIZLERE GERI DONUS YAPACAGIZ" DENILDI. / FOTO: <a href='/haberleri/DHA' class='textetiket' title='DHA haberleri'>DHA</a>

Konu ile ilgili UEFA'nın sarı-lacivertli Kulübe gönderdiği mektubun Türkçe metni aşağıdaki gibi:

Sn. Şekip Mosturoğlu'nun Dikkatine;

Sayın İlgili;
UEFA Avrupa Ligi 2015/2016 sezonu SC Braga ve Fenerbahçe SK arasında 17 Mart 2016 tarihinde oynanan müsabaka ile ilgili olarak; Ivan Bebek aleyhinde soruşturma açılmasını talep etmiş olduğunuz 18 Mart 2016 ve 18 Mayıs 2016 tarihli yazılarınızın alınmış olduğunu konfirme ediyoruz.

Bu bağlamda, bu konu, ileriki soruşturmaları yürütmek adına UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi'ne iletilecektir. UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi UEFA'ya cevabını sağlar sağlamaz sizlere geri dönüş yapacağız.

Yukarıdaki konuyu dikkatinize sunarız.

Saygılarımızla,

Emilio Garcia-UEFA Disiplin ve Bütünlük Komitesi Başkanı

DHA
<< Önceki Haber UEFA, o başvuruyu kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER